Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці оновили вен Mercedes V-Class

Нинішнє покоління V-Class, яке випускається з 2014 року, стало досить успішним для марки Mercedes, адже по всьому світу розійшлося 209 тисяч екземплярів пасажирської версії вену. Навіть за минулий рік було реалізовано понад 60 тисяч автомобілів, що є досить непоганим результатом на фоні більш дешевих конкурентів. З 2019 модельного року німці вирішили трохи оновити свій вен та презентували рестайлінгову модифікацію Mercedes V-Class.

Зовні відрізнити оновлений V-Class від попередника можна по новому передньому бамперу з повітрозабірником по всій ширині кузова. Також, зміни торкнулися радіаторної решітки вена. Машини у модифікаціях Avantgarde та Exclusive шедро оздоблені хромом, а у AMG Line виділяється спортивний стайлінг.

В салоні з҆ явилися нові дефлектори вентиляційних отворів, які схожі на ті, що використовуються в легкових моделях бренду. Оформлення панелі приладів стало більш стильним та сучасним, але віртуальний кокпіт і досі відсутній. В цілому, хотілося б відмітити покращення якості матеріалів оздоблення, що помітно неозброєним оком.

Головні зміни виявилися під капотом Mercedes V-Class і це не може не радувати. На зміну застарілому дизельному двигуну об'ємом 2,1 л  приходить новий 2-літровий мотор під індексом OM 654. На відміну від старого силового агрегату він легший та обладнаний сучасним навісним обладнанням. Економія палива у нового мотора скадає біля 13%, до того ж він не такий гучний як колишній дизель. В парі з двигуном агрегатується 9-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей 9G-Tronic.

На презентації новачка було анансовано лише дві версії вена - V 250 d та V 300 d. Перша має двигун потужністю 190 к.с. та 440 Нм крутного моменту, а друга форсований варіант того ж мотора на 240 к.с. та 500 Нм крутного моменту. Розгін з 0 до 100 км/год триває 9,5 або 7,9 секунд. Максимальна швидкість найпотужнішого V-Class скадає 220 км/год. Середня витрата палива становитиме біля 5 літрів на кожні 100 км пробігу. Повний привід 4Matic пропонуватимуть за додаткову плату. Цікаво, що у березні цього року очікується поява електричного концепту на базі вена під назвою Mercedes Vision EQV. У Європі вже стартували замовлення на рестайлінговий V-Class за ціною від 37 тисяч євро за базову версію пасажирської моделі…

 

 

04.02.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці оновили вен Mercedes V-Class

Політика конфіденційності